διαφημιστικο υλικο

Όλα όσα χρειάζεστε για να εντάξετε νέα και να εμπνεύσετε τα υπάρχοντα μέλη σας! προσβαση στο επικοινωνιακο υλικο (BRAND CENTRAL)

προωθητικο υλικο

Σχεδιάζετε κάποια εκδήλωση στο γυμναστήριο σας; Οργανώνετε κάποια προωθητική ενέργεια ή καμπάνια πωλήσεων; Χρειάζεστε διαφημιστικό υλικό για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; 

Ένα από τα βασικά οφέλη της συνεργασίας των γυμναστηρίων με τη LES MILLS™, αφορά στην πρόσβασή τους σε εξαιρετικής ποιότητας επικοινωνιακό υλικό που είναι άμεσα προσβάσιμο μέσα από το Brand Central.

Εάν έχετε συνεργασία με τη LES MILLS GREECE και δεν έχετε ακόμη αξιοποιήσει το Brand Central, προτείνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας άμεσα για να σας δώσουμε τη σχετική πρόσβαση!

Περισσοτερες πληροφοριεσ

 • ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΥΠΑ

  Επωφεληθείτε αξιοποιώντας τη συνεργασία σας με τη LES MILLS GREECE μέσω του Brand Central, από το μάρκετινγκ που γίνεται τόσο σε εγχώριο, όσο και σε διεθνές επίπεδο. Στο Brand Central σας παρέχεται υλικό μάρκετινγκ & επικοινωνίας, που καλύπτει όλες τις ανάγκες προώθησης του οργανισμού σας. Θα βρείτε επίσης και τα διάφορα εταιρικά λογότυπα της LES MILLS™, τα οποία μπορείτε να εντάξετε στο χρονοδιάγραμμα του γυμναστηρίου σας, καθώς και για τις πιο πρόσφατες διεθνείς προωθητικές καμπάνιες!

 • IN-CLUB MARKETING

  Πόσο εντατικά επικοινωνείτε εντός του γυμναστηρίου τη συνεργασία σας με τη Νο.1 παγκοσμίως εταιρία στο Group Fitness;

  Μπείτε στο Brand Central, κατεβάστε με ένα κλίκ τη διεθνή επικοινωνιακή καμπάνια που βασίζεται στα πιο πρόσφατα releases και προσαρμόστε τα εικαστικά, ώστε να περιλαμβάνουν το λογότυπο και τις πληροφορίες του χώρου σας.  

   
 • STUDIO DESIGN

  Πηγαίνετε το χώρο σας στο επόμενο επίπεδο με το υλικό, τις έρευνες και την τεχνογνωσία της LES MILLS™ . Στο Brand Central θα βρείτε πληροφορίες που περιλαμβάνουν όχι μόνο το σχεδιασμό και το στήσιμο της αίθουσας ομαδικών προγραμμάτων, αλλά και ολόκληρου του γυμναστηρίου, ανάλογα με το κοινό στο οποίο θα επιλέξετε να απευθυνθείτε. 


Close
Loading...

0 Location(s) found near you