ειστε ηδη Instructor;

Ανεξάρτητα από το πόσο καλοί είστε ή πόσο καιρό διδάσκετε τα προγράμματα της LES MILLS™, υπάρχει πάντα περιθώριο βελτίωσης.

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Θέλετε να εκπαιδευτείτε σε ένα νέο πρόγραμμα της LES MILLS™, να αναπτύξετε περαιτέρω τις δεξιότητές σας ως Instructor ή απλά να συμμετάσχετε στις μελλοντικές εκδηλώσεις και στα τριμηνιαία Quarterly Workshops; Εδώ θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε ως ενεργός Instructor της LES MILLS GREECE.

 • Αρχικεσ εκπαιδευσεισ

  Βιωματικά σεμινάρια ειδικά σχεδιασμένα ώστε να εξελίσσουν και να εμπνέουν τους συμμετέχοντες! Κατά τη διάρκεια των 2ήμερων εντατικών εκπαιδεύσεων διδάσκονται τεχνικές, τόσο σε πρακτικό όσο και σε θεωρητικό επίπεδο, που αποτελούν απαραίτητο εργαλείο στην περαιτέρω εξέλιξη των συμμετεχόντων.

 • AIM

  Τι σημαίνει Advanced Instructor Module; Πρόκειται για 1ήμερα και 2ήμερα εκπαιδευτικά σεμινάρια που στοχεύουν στην εμβάθυνση των γνώσεων των Instructors στα αγαπημένα τους προγράμματα.

  Οι συμμετέχοντες στο AIM, αποκτούν εξειδίκευση στην προηγμένη τεχνική (advanced technique) του εκάστοτε προγράμματος, αναπτύσσουν ικανότητες καθοδήγησης (coaching), σύνδεσης και motivation, ώστε να μπορούν να βοηθούν τους ασκούμενους να πετύχουν τα αποτελέσματα που θέλουν και να τους δώσουν κίνητρο να επιστρέψουν για περισσότερα.

 • QUARTERLY WORKSHOPS

  3μηνιαία εκδήλωση που αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για σύνδεση και απευθείας επικοινωνία μεταξύ των Master Trainers των προγραμμάτων, των Instructors της LES MILLS™, καθώς και των ανθρώπων που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στο fitness.

  Κατά τη διάρκεια των Quarterlies πραγματοποιείται η επίσημη παρουσίαση των νέων χορογραφιών και του education, που αναφέρεται και σε τεχνικές οι οποίες βοηθούν στην περαιτέρω βελτίωση και ανάπτυξη του τρόπου διδασκαλίας των προγραμμάτων LES MILLS™.

 • INSTRUCTOR PORTAL & THE LES MILLS RELEASES APP

  Κατεβάστε τα τριμηνιαία Music Kits της LES MILLS™ εύκολα και γρήγορα από την εφαρμογή LES MILLS Releases App (Apple App Store ή το Google Play Store) ή την επίσημη ιστοσελίδα Instructor Portal.

 • EVENTS

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις της LES MILLS™ GREECE μπορείτε να μας καλείτε στα τηλέφωνα επικοινωνίας ή να ενημερώνεστε απευθείας από τις σελίδες μας στα Social Media.


Close
Loading...

0 Location(s) found near you